let’s take it
to the next level

(video 30 sek)

sinunkin pick up uudelle tasolle?

Victorius on suomalaisomisteinen konserni, joka on valmistanut monikäyttöisiä katteita pick up -autoihin jo reilun 10 vuoden ajan. Victorius-katteilla on yksi tärkeä tehtävä: nostaa pick up -autojen ulkonäkö & käytettävyys uudelle tasolle.

Katteesta on paljon iloa ja hyötyä, olit sitten harrastaja, seikkailija, pelastaja, metsästäjä, sotilas, duunari, tsilari tai vaikka palopäällikkö!

LET’S TAKE IT TO THE NEXT LEVEL

VINDIC-LAVAKATTEET

Victorius-katemallistosta löydät pick up -autoosi varta vasten suunnitellun katteen, jonka saat joko valmiiksi asennettuna tai itse asennettavana. Niin halutessasi myös autosi väriseksi maalattuna.

Kate istuu aina paitsi väriltään myös tyyliltään pick uppiisi. Tutustu mallistoon Vindic-sivulla.

uuTUUDEt: ranger & amarok

Suunnittelijamme seuraavat jatkuvasti mallistojen kehitystä. Uusimmat katteet on suunniteltu istumaan täydellisesti mm. Ford Ranger ja VW Amarok -malleihin.

Korin väriseksi maalattuna kate istuu autoosi niin hyvin, että se tuntuu todella kuuluvan siihen. Mikä tärkeintä, näyttävän ulkoasun lisäksi katteesta on monia muitakin hyötyjä.

NYT MYÖS MOUNTAIN TOP -KATTEET!

Kun haluat säilyttää pick up -autosi lavan matalana, mutta silti nostaa käytettävyyden, säilytysturvallisuuden ja helppokäyttöisyyden uudelle tasolle, on valintasi Mountain Top -tasakate.

Kattava lisävarustevalikoima; kauko-ohjaus, valaistus, lavan rajauselementit, kantotelineet jne.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, edustuksessamme koko laaja valikoima.

luotettu sopimusvalmistaja

Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1981 ja kehittäneet muotinvalmistustekniikan sellaiseksi, että pientenkin sarjojen valmistus on taloudellisesti järkevää.

Yli 30 vuoden aikana alihankintayhteistyössä kanssamme on ollut yli sata yritystä, osa projektiluontoisesti, osa pitkäaikaisina asiakkainamme.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta sopimusvalmistuksesta – et kadu!

lasikuitu on paras!

Lujitemuovituotteet soveltuvat hyvin myös vaativiinkin kohteisiin. Tuotteet ovat mittatarkkoja, näyttäviä ja kestäviä sekä antavat muotoilulle lähes rajattomat mahdollisuudet.

Mekaanista lujuutta vaativat kohteet, kemikaalien kestoa vaativat erityiskohteet tai muuten suuria teknisiä ominaisuuksia ja muotoja vaativat kappaleet ovat parasta mitä lujitemuoveilla voi saavuttaa. Valmiin tuotteen voi maalata tai teipata halutun näköiseksi.