KONTRAKTSTILLVERKNING

Vi har varit verksamma i branschen sedan 1981 och utvecklat en formtillverkningsteknik så att även tillverkning av små serier är ekonomiskt lönsamt. Under våra över 30 år har över hundra företag samarbetat med oss som underleverantörer, en del av samarbetet har varit projektartat och en del företag är fortfarande våra kunder.

Process

Vår produktion är mycket flexibel, vi skräddarsyr alltid produktionsprocessen enligt kundens önskemål. Vi kan leverera antingen färdiga produkter eller formar för tillverkning av produkter. Tillverkningen är effektiv, även för serieproduktion. Vi tillverkar produkterna i Finland och Estland. Kontakta vår säljavdelning så planerar vi en leveransmodell som passar just Er.

Läs mer

 

 

Material

Armerad plast består av polyesterharts som förstärkts med glasfiber. I olika användningsobjekt kan man dessutom använda olika kompositmaterial för att ge produkten rätt hårdhet. Det finns flera ytalternativ, läs mer och välj den yta som passar din produkt bäst.

Läs mer

Tekniska egenskaper

Produkter i armerad plast lämpar sig också för användning på krävande ställen. Produkterna har noggranna mått, de är representativa och hållbara, och erbjuder nästan obegränsade designmöjligheter.

Läs mer