Victorius

Sopimusvalmistus

Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1981 ja kehitelleet muotinvalmistustekniikan sellaiseksi, että pientenkin sarjojen valmistus on taloudellisesti kannattavaa. Yli 30 vuoden aikana alihankintayhteistyössä kanssamme on ollut yli sata yritystä, joista osa on ollut projektiluontoisia ja osa on yhä edelleenkin asiakkaitamme.

Prosessi

Tuotantomme on erittäin joustava, räätälöimme tuotantoprosessimme aina asiakkaan toivomusten mukaan. Voimme toimittaa asiakkaallemme joko valmiita tuotteita ja muotteja tuotteiden omaan valmistukseen. Valmistus on tehokasta myös sarjatuontantoon. Valmistamme tuotteet Suomessa ja Virossa. Ota yhteyttä myyntimme ja suunnitellaan juuri Teille sopiva toimitusmalli.

Materiaalit

Lujitemuovi muodostuu polyesterihartsista, jossa on käytetty jäykisteenä lasikuitua. Eri käyttökohteissa voidaan käyttää lisäksi monenlaisia komposiittimateriaaleja antamaan tuotteelle oikeanlaista lujuutta. Pinnoitevaihtoehtoja on useita, lue lisää ja valitse omaan tuotteeseesi sopivin pinnoite.

Tekniset ominaisuudet

Lujitemuovituotteet soveltuvat hyvin myös vaativiinkin kohteisiin. Tuotteet ovat mittatarkkoja, näyttäviä ja kestäviä sekä antavat muotoilulle lähes rajattomat mahdollisuudet.