let’s take it
to the next level

Vindic
(video 30 sek)

pick up voi olla paljon enemmän

Vindic on suomalaisomisteisen Victorius-konsernin tuotemerkki. Valmistamme monikäyttöisiä katteita pick up -autoihin. Olemme valmistaneet jo reilun 10 vuoden ajan. Katteella nostat pick up -autosi käytettävyyden ja ulkonäön uudelle tasolle.

Katteesta on paljon iloa ja hyötyä, olit sitten harrastaja, seikkailija, pelastaja, metsästäjä, sotilas, duunari, huoltomies tai vaikka palopäällikkö!

LET’S TAKE IT TO THE NEXT LEVEL

laaja mallisto

Vindic-katemallistosta löydät juuri sinun pick up -autoosi suunnitellun katteen, joka voidaan toimittaa asennettuna tai itse asennettavana. Saat katteen niin halutessasi myös autosi väriseksi maalattuna.

Kate istuu autoosi paitsi kooltaan myös tyyliltään ja nostaa pick uppisi käytettävyyden uudelle tasolle. 

uuTUUDEt: ranger & amarok

Suunnittelijamme seuraavat jatkuvasti malllistojen kehitystä. Uusimmat mallit on esimerkiksi suunniteltu sopimaan täydellisesti uusiin Ford Ranger ja VW Amarok -malleihin.

Korinväriseksi maalattuna kate  tuntuu kuuluvan autoosi. Mikä tärkeintä, näyttävän ulkoasun lisäksi katteesta on paljon muutakin hyötyä.

Sekä tyyliä että suojaa

Pick up -auton käytettävyyttä lisäävän Vindic-katteen sisälle voi toteuttaa monenlaisia ratkaisuja. Työkalut, varusteet ja tarvikkeet pysyvät suojassa niin säältä, kuin varkailtakin, oli autosi sitten työmaalla tai kotipihassa.

Ota yhteyttä ja kerromme millainen kate nostaa juuri sinun pick up -autosi uudelle tasolle? 

Ammattikäytön uusi taso

Vindic-kate tarjoaa monia hyödyllisiä ja käteviä ratkaisuja myös ammattikäyttäjille: pelastuslaitoksille, huoltoyhtiöille, puolustusvoimille jne.

Sisäpuolelle asennettavat työpisteet, ulosvedettävät lavetit, hyllyt sekä muut lisävarusteet nostavat käytettävyyttä entisestäänkin. 

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä juuri teidän tarpeisiin vastaava kokonaisuus!

aktiivisen paras kaveri

Vindic-kate tekee pick up -autosta monella tapaa monikäyttöisemmän: muun muassa aktiiviset seikkailijat, liikkujat ja urheilijat saavat suojattua lisätilaa, jota on helppo hyödyntää ja jossa kaikki varusteet ja tarvikkeet säilyvät turvassa säältä ja ulkopuolisilta.

Aktiivisille harrastajille kate tuo uusia mahdollisuuksia ja lisää autosi monikäyttöisyyttä. Esimerkiksi katteen aukeavat luukut lisäävät huomattavasti tavaratilan käytettävyyttä.